/ Drugo / Obvestila / Strokovno srečanje »Trg z zemeljskim plinom v Republiki Sloveniji« (1)


¨

Strokovno srečanje »Trg z zemeljskim plinom v Republiki Sloveniji« (1)

Datum objave : 09.02.2017
Družba Plinovodi d.o.o. vas vabi na brezplačno strokovno srečanje »Trg z zemeljskim plinom v Republiki Sloveniji«, ki bo potekalo v torek, 14. februarja 2017, s pričetkom ob 9. uri in predvidenim zaključkom ob 14. uri v konferenčnih prostorih hotela Austria Trend Hotel Ljubljana, Dunajska cesta 154, Ljubljana, http://www.austria-trend.at/sl/hotels/ljubljana. Na srečanju bomo predstavili novosti na trgu z zemeljskim plinom in pogled družbe Plinovodi d.o.o. z naslednjimi vsebinami: Program srečanja: 9.00 – 9.30       Dobrodošlica udeležencem 9.30 – 9.45       Pozdravni nagovor 9.45 - 11.15      Prvi del: - Novosti, ki jih prinašajo zakonodajne podlage v evropskem in nacionalnem prostoru:
  • Network code on Harmonised Transmission Tariff Structures for Gas (TAR NC),
  • Uredba o delovanju trga z zemeljskim plinom ter
  • Pravila o spremembi PRAVIL o pogojih in načinu razdelitve zmogljivosti na povezovalnih točkah prenosnega sistema z dražbo.
- Projekti družbe Plinovodi d.o.o. za trg zemeljskega plina. - Vprašanja in razprava. 11.15 – 12.00    Odmor 12.00 - 13.45    Drugi del: - Predstavitev sklepanja Pogodb o prenosu na izstopnih točkah v Republiki Sloveniji v elektronski obliki. - Predstavitev izkušenj in analiz uporabe virtualne točke ter novosti, ki jih prinaša uporaba EDIGAS protokola. - Obravnava količin zemeljskega plina v energijskih enotah. - Vprašanja in razprava. 13.45 – 14.00    Zaključek Vljudno vabljeni, da skupaj preživimo prijeten dan ter izmenjamo strokovne izkušnje. V kolikor si še niste zagotovili mesta na srečanju, vas naprošamo, da svojo udeležbo potrdite v najkrajšem možnem času v elektronski obliki na naslov: SKR@plinovodi.si. Veselimo se vašega obiska ter vas lepo pozdravljamo.